JJJ-Automaatio Oy

JJJ-Automaatio Oy on suomalainen yritys, joka on keskittynyt automaatiotekniikan koulutussektorille. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta. Valmistamme automaation asennus- ja ohjaustekniikkaan liittyviä koulutus- ja harjoituslaitteistoja.

Harjoituslaitteistojemme sovellusalueina ovat mm. pneumatiikka, hydrauliikka, anturitekniikka, CNC -tekniikkaan ja robotiikkaan liittyvät askelmoottori- ja servomoottorikäytöt sekä näihin liittyvät asennustyöt teollisuuden käyttämin työvälinein ja -menetelmin.

Olemme rakentaneet harjoituksista kokonaisuuden, joka etenee ohjaustekniikan alkeista aina nykyteollisuuden käyttämiin monipuolisiin ohjaus- ja säätöjärjestelmiin asti väylätekniikkoineen. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota harjoituslaitteistojemme rakenteeseen ja harjoitusten toteutukseen siten, että ne palvelevat nykyteollisuuden asettamia ammattitaitovaatimuksia sekä koulutukselta vaadittavia opinnäytetöitä sekä ammattitutkintojen näyttöjä. Harjoituslaitteistojemme tehtävät ovat erittäin suorituspainotteisia ja niiden avulla harjaannutaan automaatiotekniikan asennus- ja käyttötehtäviin. Valmistamiimme laitteistoihin sisältyy suomenkielinen oppi- ja harjoitusmateriaali. Harjoituslaitteistojemme kaikki komponentit ovat teollisuuskomponentteja.

Laitteistomme on kehitetty yhteistyössä teollisuuden ja opetusalan asiantuntijoiden kanssa. Jokaisen, itsenäisen kokonaisuuden muodostavan, opiskelupaketin yhteydessä olemme huomioineet opiskeluun liittyvät pedagogiset näkökohdat, jolloin eri opiskelupaketteja yhdistelemällä opiskelijalle muodostuu sisäistetty kokonaisuus automaatioon liittyvästä ohjaustekniikasta.

Yrityksemme palveluihin kuuluvat lisäksi kurssitoiminta automaation eri osa-alueilla.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri Teille sopiva laiteratkaisu.